Élet-Stílus

Hatalmas baleset lett a thaiföldi haditengerészet helikopteres gyereknapi cukorszórásából – videó

A jármű keltette szél, és a ledobált cukorkák súlya alatt összedőlő sátrak nyolc embert, köztük öt gyereket sebesített meg. Az egyik áldozatnak még a nyaka is eltört a meggondolatlan meglepetéstől.

Összesen nyolcan sérültek meg Thaiföldön Csanthaburi tartományában abban a szombati balesetben, amikor a gyereknapot ünneplő gyerekseregnek a haditengerészet túlságosan alacsonyan szálló helikopteréről cukorkákat és virágokat szórtak a tömegbe Tha Chang városának hivatalos ünnepségén, azonban a bulinak otthont adó sportpálya sátrai összedőltek a helikopter erős szelének és a cukorkáknak a súlya alatt – írja a Daily Mail.

A baleset áldozatai között öt gyerek van, a legsúlyosabb sérült azonban egy 58 éves nő volt, akinek eltört a nyaka és a fején is keletkezett egy nagy vágás, ezért ő komolyabb kórházi ellátásra szorult. A másik két felnőtt sérültet és a gyerekeket szintén kórházba szállították, de őket nem sokkal később már el is engedték.

A Bangkok Post beszámolója szerint a város önkormányzata kérte fel a haditengerészet helyi erőit, hogy közreműködjenek az ünneplésben, ami a lent látható videó alapján nem sült el túl jól.

Tha Chang polgármestere, Tawatchai Chantakit a baleset utáni sajtótájékoztatón azt mondta, hogy minden áldozatnak fizetnek majd kártérítést, a haditengerészet pedig hivatalosan is bocsánatot kért a balesetért.

@amonrat2910 #จันทบุรี ♬ เสียงต้นฉบับ - ฝนคนดี มีคนเดียว🤪

Ajánlott videó

Olvasói sztorik