Élet-Stílus

Gyilkosság miatt börtönbe kerül az egykori Playboy-modell

Barátjával agyonverték a férfit, aki anyagilag támogatta. Legkorábban tíz év múlva szabadulhat.

Legalább tíz évig rács mögött lesz Kelsey Turner, az a korábbi Playboy-modell, aki 2019-ben barátjával meggyilkolta Thomas Burchard kaliforniai pszichiátert.

A 71 éves férfinak azért kellett meghalnia, mert közölte a korábban az olasz Playboyban és a Maxim magazinban is szereplő nővel, hogy nem fizeti tovább a számláit – a pszichiáter korábban intim kapcsolatban állt a nővel, majd évekig anyagilag támogatta őt és a gyermekét, írja a New York Post.

Burchard holttestét 2019 márciusában találták meg autója csomagtartójában, Las Vegas közelében. A férfit agyonverték. Az akkor 25 éves Turner és akkori barátja, Jon Kennison végzett vele.

Kelsey Turner 2022 novemberében vádalkut kötött; a január 10-i tárgyalásán bűnösnek mondták ki, akár 25 évig is rács mögött lehet, de 10 év múlva feltételesen szabadlábra helyezhető lesz.

A Buzzfeed cikkéből kiderül, hogy Turner az első letartóztatása után megpróbálta pénzzé tenni az esetet: egyrészt az interneten gyűjtést indított, hogy legyen miből kifizetnie az ügyvédet, másfelől kísérletet tett arra, hogy egy szerepeljen a Love After Lockup című valóságshowban, amely a nemrég szabadult bűnözők és élettársaik életét mutatja be.

Paul Archuleta / Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik