Élet-Stílus

Cirkuszi horror – videón, ahogy egy tigris ráharap az állatidomár nyakára

A tigris élő showban támadta meg az idomárt, a férfit kórházba szállították.

Terjed egy videó a közösségi oldalakon, amin azok a pillanatok láthatók, amikor egy az olaszországi Leccében tartott cirkuszi élő show alatt az egyik tigris rátámad az állatidomárjára.

A december 29-én történt esetről készült videófelvételen az látható, ahogy Ivan Orfei egy fémkarikán ülő tigrisre koncentrál, amikor hirtelen egy másik nagymacska beleharap a lábába oldalról, lerántja a őt a földre, majd átharap a férfi nyakára – pont úgy, ahogy a zsákmányállataikat szokták elejteni a ragadozók.

Az idomár segítségére az asszisztense sietett, aki egy asztallal a kezében lekergette a tigrist Orfeiről, így a súlyosan megsebesült férfi ki tudott menekülni a ketrecből. A 31 éves férfit azonnal kórházba szállították, hogy ellássák a nyakán és lábán keletkezett sebeket, de nincs életveszélyes állapotban. A cirkusz megerősítette Facebookon, hogy a tigrist állatorvos fogja megvizsgálni.

A mi világunk az állatok iránti szeretetből fakad, amit maga Ivan is megmutat a közönségnek a műsoraiban. A tigrisek lenyűgöző állatok, és az, hogy hogyan kell megszelídíteni és bizalmi kapcsolatot kialakítani velük olyan művészet, amely évszázadok óta zajlik, nem csak a cirkuszok világában.

– olvasható a cirkusz Facebook posztjában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik