Élet-Stílus

Kutyagumival és forró vízzel öntötte le egy nő egy másik autóját egy parkolóhely miatt

Natalie Mayers / TikTok
Natalie Mayers / TikTok
Forrásban lévő vízzel kevert kutyaürülékkel öntötték le egy nő autóját az ausztráliai Queenslandben. Az undorító támadást egy parkolási vita váltotta ki.

A queenslandi Natalie Mayers azt mondja, nemcsak iszonyúan összemocskolták az autóját, de a forró víztől megrepedt és eldeformálódott a tetőablaka is. A 39 éves nő egy TikTok-videóban mesélte el a történetét – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Mayers azt mondja, december 19-én volt az első munkanapja a szülési szabadsága után. Egy munkahelyéhez közeli utcában állt meg, ahol reggel 9-től délután 5-ig szabadon lehet parkolni. Amikor visszament a kocsijához, már messziről látta, hogy valaki néz befelé az autó ablakán.

Rosszat sejtett, ezért elővette a telefonját és videózni kezdett.
Mielőtt Mayers odaért, az idegen egy vödörből valamit az autójára borított. A nő elsőre csak annyit látott, hogy a kocsi teteje gőzölög, aztán közelebbről látta, hogy a jármű csupa mocsok.

@truerebelheartcoaching The first one got deleted at 80k views so will try again... do I seem abusive to you? That's what it got removed for 🤷‍♀️🤦‍♀️ #cardamage #car #foryoupage #foryou #fyp #karensgoingwild #karensgonewild #karensoftiktok #karens #karen ♬ original sound - Natalie Mayers

Mayers autójára forrásban lévő vízbe kevert kutyaürüléket borított az a nő, aki a parkolóhely melletti házban él. Először tagadott, de amikor Mayers közölte vele, hogy videóra vette, mindent elismert.

A nő azt mondta, elege van abból, hogy nap közben idegenek autóival telik meg az utca, ezért kirakott egy táblát a kertkapujára, melyben kéri, hogy ne parkoljanak a háza elé. Szerinte, mivel Mayers ennek ellenére a ház elé parkolt, megérdemli, amit kapott.

Meyers azt mondja, úgy állt meg, hogy a tábla nem a sofőrülés mellett volt, ezért észre sem vette. Azt pedig hajmeresztőnek tartja, hogy a nő a jelek szerint, összegyűjtött egy vödörnyi ürüléket, vagyis vélhetően felkészült egy ilyen esetre.

Mayers azt mondja, értesítette a rendőrséget, de eddig semmi sem történt. Miután a videója elterjedt, többen jelezték neki, hogy felismerték a helyszínt és szívesen segítenek neki bosszút állni, de ő mindenkit óva intett attól, hogy bármit tegyenek a nő ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik