Élet-Stílus

Judy: Meggyőződésem volt, hogy egy gyerek csak teljes családban nőhet fel boldogan, de ez téves elképzelés

TV2
TV2
Férjével még nem döntötték el, hogy együtt maradnak-e.

Korábban megírtuk, hogy megromlott Judy, a Groovehouse énekesnőjének kapcsolata a férjével, és egyelőre nem tudják, mi lesz a házasságuk sorsa. Döntésében fontos szerepet játszik, hogy az lánya, a tizenegy éves Maja életére is hatással lesz.

A huszonnégy évvel ezelőtti autóbalesetem óta nem volt ilyen nehéz időszak az életemben. Bár a közönség általában vidámnak lát, sokszor vagyok magam alatt, mert fontos döntést kell meghoznom. Sosem voltam olyan típus, aki meggondolatlanul dönt. Lehet, hogy sok időbe telik, míg elhatározok valamit, de ha ez megtörténik, akkor már megingathatatlan vagyok a döntésemben. Így, hogy van egy közös gyermekünk, akiért felelősséggel tartozunk, nehezebb a döntés, mint régebben, más párkapcsolataimban, amikor nem voltam így elköteleződve. De Maja miatt különösen alaposan mérlegelek minden lehetőséget

mondta el a Blikknek Judy, aki 2008 óta alkot egy párt a férjével, Balázzsal.

Az énekesnő elárulta, problémáik nem most kezdődtek, ez már jóval hosszabb ideje húzódó folyamat. Idén azonban rájött, hogy az utóbbi években túl sokat adott az emberi kapcsolataiban, de ő alig kapott vissza valamit abból a sok szeretetből és törődésből, amit nyújtott. „Egy kapcsolat működéséhez két ember kell, és hiába tesz bele az egyik fél mindent, ha a másikon nem látszik az igyekezet. Fokozatosan szorítottam háttérbe magamat, ám ennek most vége” – fogalmazott Judy.

Semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy az életünk most mélypontra jutott. Szerintem nem mond igazat az, aki azt állítja, hogy a házasságában csak magasságok és jó időszakok vannak. A jövőnk szempontjából bármi elképzelhető. Korábban meggyőződésem volt, hogy egy gyerek csak teljes családban nőhet fel boldogan, ám a pszichológusom és a kineziológusom is elmagyarázták, ez téves elképzelés. A gyermekünk akkor lesz boldog, ha két kiegyensúlyozott, boldog szülőt lát. Hogy ezt együtt tudjuk-e megadni neki Balázzsal vagy külön, idővel kiderül.

Kapcsolódó
Judy a házasságáról: Együtt élek a férjemmel, de küzdelemben vagyunk mindketten
Egyelőre nem látják a végét, még bárhogy alakulhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik