Élet-Stílus

Osváth Zsolt Rácz Jenőről: Egy álarcot mutat kifelé, de egy nagyon érző, érzékeny pali

Új videójában arról mesélt, hogyan élte meg A Konyhafőnök VIP forgatását, és mit gondol a zsűritagokról.

Osváth Zsolt ötödik helyen végzett A Konyhafőnök VIP idei évadában, legújabb Youtube videójában pedig a műsorban szerzett élményeiről mesélt. Elmondta többek között, hogyan készült a versenyre, hogy adásonként kapta a fizetését, illetve arról is beszélt, mit gondol a zsűriről.

A youtuber mentora Sárközi Ákos volt a műsorban, akitől úgy véli, nem csak szakmailag, de emberileg is sokat tudott tanulni. Szerinte a séf nem csak a tévé képernyőjén tűnik csodálatos embernek, hanem valójában is az. Kezdetben viszont úgy érezte, egyik zsűritag sem szimpatizál vele.

Zé szerintem az elején nem bírt engem. Igazából mikor odamentem az elején, szerintem egyikőjük sem bírt. Volt rólam egy kép, hogy én vagyok a fiú a Youtube-ról, aki mindig beugat a kereskedelmi tévéseknek, kritizál, véleményt mond, értékítéletet, satöbbi, de akkor meg mi a tökömet keresek itt? Aztán ez szépen lassan megfordult bennük, vagy alakult, és már éreztem is. Rájöttek, hogy attól függetlenül, hogy van véleményem, meg vannak elveim, nem vagyok egy prűd fasz

– magyarázta.

Ami Rácz Jenőt illeti, Osváth szerint sokan azt gondolják a séfről, hogy „mufurc, beképzelt és tele van komplexusokkal, aminek egy része biztosan igaz”, ő viszont úgy tapasztalta, hogy nagyon is mély érzésű ember. Mint mondta, az egyik leállás alatt Rácz Jenő és Hajmásy Péter arról kezdtek beszélgetni, mennyire jó érzés apának lenni, a séfnek pedig feltűnt, hogy a youtubert megérintette a téma.

Én így hallgattam ezt, rám nézett a Jenő, és azt mondta, hogy, »ú, bocsi, neked ez nagyon rossz, ugye? « Mondtam, hogy igazából nem, mert én annak is tudok örülni, hogy ti ennyire boldogok vagytok ettől. És akkor mondott még két mondatot, amivel a támogatásáról biztosított, és tökre sajnálja, és tudja, hogy én hogy állok ehhez a dologhoz. Ekkor tudtam, hogy ez a pali, amit kifelé mutat, az nyilván mint sokunknak, egy védőburok, egy tüske, egy álarc. Rácz Jenő egy nagyon-nagyon érző faszi. Olyannyira érzékeny, hogy egyetlenegy tekintetemből tudta, hogy az, amiről ők beszélnek, az nekem az életem egyik tragédiája, hogy nekem nem lehet gyerekem, és szinte megkövette magát, pedig nem volt rá szükség

– emlékezett vissza.

Megjegyezte, hogy a séffel valószínűleg nem járnak majd el sörözni, de „van lelke”, és neki ez a fontos. Fördős Zével kapcsolatban azt mondta, szerinte a gasztrovlogger őrült, és nagyon jó humora van.

Osváth a kiesése után a Reggeliben mesélt arról, hogy a verseny végére nagyon tönkrement, komolyan tartott ugyanis attól, hogy a műsorbéli teljesítménye alapján ítélik majd meg az éttermét, és ezzel esetleg veszélybe sodorja a nála dolgozókat. A videójából most kiderült, hogy ebben az időszakban arra is ráébredt, hogy nagyon túlvállalta magát, ezért egy ideig nyugtatót is szednie kellett, hogy pihenni tudjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik