Élet-Stílus

Osváth Zsolt A Konyhafőnök VIP-ről: A végére nagyon tönkrementem

RTL
RTL
Tartott attól, hogy az éttermét a versenybeli teljesítménye alapján ítélik majd meg.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi kiesője, Osváth Zsolt ma a Reggeli vendége volt. A youtuber egy korábbi videójában elmondta, hogy kilátásban volt egy másik együttműködése is az RTL-lel, de végül szerződést bontott a csatornával a ValóVilág idei évadában történt események miatt. Osváth most a Reggeliben is hangsúlyozta, hogy elhatárolódik ezektől a történésektől, hozzátette továbbá, hogyha a csatorna a ValóVilág idei évada után kérte volna fel, hogy szerepeljen A Konyhafőnök VIP-ben, valószínűleg nemet mondott volna.

Ami a főzőműsort illeti, a youtuber kijelentette, hogy élete egyik legnagyobb élményét kapta általa, bár a verseny végére már felemésztette az aggodalom, amit az éttermében dolgozók irányában érzett.

Én a végére nagyon tönkrementem. Annyira ráfeszültem. Ugye nekem van egy éttermem, és nagyon féltem attól, hogy az alapján fogják megítélni az éttermemet, amit A Konyhafőnökben csinálok. Mert nem mindenki számára egyértelmű, hogy attól, mert neked van egy éttermed… attól még nálunk a szakács főz

– magyarázta.

Ettől függetlenül mit mond a kommentelő? Hiszen a kommentelő mondja meg, hogy te mit tudsz, ki vagy, hogy nézel ki, kit csaltál meg, kivel vagy együtt… tehát azt mondja, hogy na, én ennek az éttermébe nem megyek, mert ez egy rántottát nem tud főzni, meg biztos ilyen a konyhája. És tudjuk, hogy egy ilyen hír azért végigsöpör egy pillanat alatt, és folyamatosan az volt bennem, hogy én 12-15 ember munkájával játszom az étteremben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik