Élet-Stílus

Lengyel Tamás: Soha nem voltam csajozós típus, féltem kimutatni a tetszésemet

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
A feleségét például Tinderen látta meg először.

Lengyel Tamás a Klubrádióban futó Szavakon túl című műsor vendége volt. Kadarkai Endre egyebek közt kérdezte a színészt a magánéletéről is, hogy mennyire volt „csajozós típus” a nősülését megelőzően.

Én igazából soha nem voltam az a kifejezett csajozós típus. Egy szemérmesebb ember vagyok. És mindig féltem a tetszésemet kifejezni a másik fél számára. Ilyen alkat vagyok. A másik oldalról sem kaptam olyan jelzéseket, vagy nem vettem észre… volt persze olyan, hogy engem szedtek fel.

Elárulta még magánéletéről, hogy a feleségét a Tinderen ismerte meg, ott látott róla képet, ami után megkereste az Instagramon: beszélgettek, találkoztak, majd kapcsolatuk odáig jutott, hogy összeházasodtak.

Kétségbeesetten kerestem a kapcsolatomat, regisztráltam a Tinderre. Ott találkoztam vele, nem volt aktív felhasználó, azt hitte, már törölte magát az alkalmazásból. Volt egy kép, abból sok találgatás útján eljutottam az Instagram-fiókjáig. Írtam neki aztán üzenetet. (…) Amúgy nem voltam egy sikeres Tinder-felhasználó, kevés matchem volt. Nem jelöltek vissza, több feltételezésem is van, miért: láttak bizonyos sorozatokban, talán azt gondolták, nem igazi a profilom. Vagy azt hitték, hogy így próbálom meg a nőáldozatok számát gyarapítani az ágyamban. Félelmek társulhattak ehhez. De lehet, nem jöttem be azoknak, akik számomra érdekesek voltak

– filozofált Lengyel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik