Élet-Stílus

VV Piros: Én voltam terhes, abortusszal végződött

Máig bántja a dolog, de úgy érzi, jól döntött akkor.

Hétfőn páros hét vette kezdetét a ValóVilágban: a párok hölgytagjai egy ideig lufival a felsőjük alatt teljesítették a feladatokat, mintha várandósak lettek volna, később pedig élethű, síró babafigurákat is kaptak.

VV Bibi ez idő alatt kezdett gondolkodni azon, hogy talán gyereket vár a korábban kiszavazott VV Lamintól, terhességi tesztet is csinált, az viszont negatív lett.

VV Pirost ugyancsak megviselte ez a hét, VV Reninek sírva vallotta be, hogy ő korábban valóban volt már terhes.

Mikor valaki azt mondja, vagy videózik róla, hogy »hát, most már átérzem, hogy vannak a terhes nők«. Nem, nem érzed át. Nagyon durva érzés terhesnek lenni. Öthetes voltam, amikor rájöttek, és három tesztet csináltam, mind a három negatív volt

– emlékezett vissza.

A versenyző elgondolkodott rajta, hogy megtartja a babáját, de nem volt egészséges a párkapcsolata, és az akkori barátja hallani sem akart róla, hogy megtartsák a gyereket, így végül az abortusz mellett döntött, amit egyedül csinált végig.

Nekem ez a hét nagyon, nagyon nehéz volt, mert én tényleg voltam terhes, ami egy abortusszal végződött. Mai napig nagyon, nagyon bánt ez a dolog, bár szerintem jól döntöttem. Nagyon jó volt végre valakivel beszélni erről

– mondta később a miniinterjújában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik