Élet-Stílus

Tehéncsorda buktatott le egy bűnözőt Angliában

Pexels
Pexels
Az állatok követni kezdték a szökevényt, így szúrták ki a rendőrségi helikopterből.

Egy csordányi tehén okozta egy brit körözött bűnöző vesztét, így bukott le a rendőrség előtt. Az esetről a brit Országos Rendőrségi Légiszolgálat (NPAS) Twitteren írt, közzétéve a kulcsfontosságú videót is.

Azt nem részletezték, hogy a férfi miért állt körözés alatt Devon megyében, csupán annyit hogy szökésben volt. A rendőrségi helikopter hőkamerával pásztázta a vidéket, amikor egy nagyobb élőlény-csoportosulásra lett figyelmes. Közelebbről megnézve egy néhány tehénből álló kisebb horda volt, ám ami igazán furcsa volt, hogy élükön egy férfi menetelt. Az állatok őt követték, a rendőröknek pedig azonnal gyanús lett a földeken bóklászó férfi.

A mező szélén már rendőrök várták a furcsa csordát, a tehenek a rendőrök karjaiba kísérték a férfit, akit a helyszínen le is tartóztattak. A sikeres akciót követően a rendőrök megköszönték a légiszolgálat embereinek a segítséget, ám ők a dicséretet szerényen visszautasítva azt válaszolták, hogy egyedül a teheneket illeti köszönet, nélkülük nem sikerült volna az akció.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik