Élet-Stílus

Mischinger Péter a Farm VIP-ről: Úgy mentem neki, hogy mindenki attól rettegett, hogy le fogok bénulni

TV2
TV2
Az egyik orvosa kifejezetten megtiltotta neki, hogy versenyezzen.

Mischinger Péter a napokban eset ki a Farm VIP-ből, a Borsnak pedig arról mesélt, hogy a verseny kezdete előtt körülbelül egy héttel nyaki gerincsérvet diagnosztizáltak nála, ami már az idegeket is nyomta. Az egyik orvosa el is tiltotta a versenytől, Mischinger mégsem lépett vissza.

Úgy mentem neki a Farmnak, hogy az egyik doktor eltiltott tőle, az idegsebész azt mondta, hogy nyaktól lefelé nem bénulhatok le, mert az ortopédus egyébként ezt monda. Az idegsebész szerint maximum a bal kezemet veszítem el, aztán, hogy vissza tudjuk-e hozni, azt majd meglátjuk

– magyarázta az Exatlon Hungary egykori játékosa, hozzátéve: a bal keze lényegében használhatatlan volt a játék során.

A vágásokban nem látszik, de kétszer is volt olyan pont, hogy majdnem feladtam a versenyt, mert annyira becsípődött a nyakam, mintha egy sokkolót toltak volna belém. A cipekedést itt-ott bírtam, szedtem a gyógyszereket, mert fájt a hátam. De már jól vagyok, helyrejött. Úgy mentem neki a versenynek, hogy mindenki attól rettegett a környezetemben, hogy le fogok bénulni és a celebkedésért tönkreteszem magam.

Mischinger jelenleg a gyógyszereinek köszönhetően panaszmentes, gyógytornával és masszázzsal igyekszik erősíteni magát, lassan pedig az edzéshez is visszatérhez.

A műsor idei évadában egyébként Visváder Tamás is komolyan megsérült, két nap alatt ugyanazon az ujján egy méh, majd egy darázs is megcsípte, a mérgek pedig összekeveredtek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik