Élet-Stílus

Fésűs Nelly: Nem tudnék felnézni egy olyan férfira, akinek nálam kevesebb van

RTL
RTL
Azután, hogy ő megteremtett magának egy bizonyos egzisztenciát, már nem érezné jól magát egy olyan férfi mellett, aki nem rendelkezik hasonló értékekkel mind élettapasztalat, tudás vagy anyagiak terén.

Fésűs Nelly a minap Osváth Zsolt új műsorának, a Kicsönnek volt a vendége, ahol többek között a karrierjéről, a gyerekeiről és a Vajtó Lajossal való házasságáról is mesélt.

A műsorvezető egy ponton felhozta, hogy az üzletember korábban úgy nyilatkozott, sokan azt hiszik, hogy Fésűs csak a pénze miatt van vele, pedig a felesége valójában többet keres nála. A színésznő ez utóbbit cáfolta, és mint mondja, bár nagy biztonságot ad neki, hogy Vajtó Lajos mögötte áll, sosem szorult arra, hogy a férje anyagilag támogassa őt.

Nem arról szól ez az egész, hogy ő eltart engem. Soha nem is erről szólt. Nem szeretnék álszent lenni, természetesen az egy iszonyatosan nagy biztonságot ad, hogy ő ott van mögöttem, hogyha velem bármi baj történik, mint ahogyan a pandémia alatt történt is

– magyarázta Fésűs, hozzátéve: a rezsicsökkentés miatt ismét nehéz hónapok állnak előtte, a színházak ugyanis januárra és februárra bezárnak.

A színésznő kijelentette, nem a pénzre utazik, de azután, hogy megteremtett magának egy bizonyos egzisztenciát, már nem érezné jól magát egy olyan férfi mellett, aki nem rendelkezik hasonló értékekkel mind élettapasztalat, tudás vagy anyagi téren.

Egy bizonyos kor után, és miután én felépítettem egy bizonyos egzisztenciát, nem tudnék felnézni egy olyan férfira, akinek nálam kevesebb van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik