Élet-Stílus

„Többször töröltem magam erről a szarról, folyamatosan pszichopata idiótákba futok bele” – Singh Viki újra Tinderezik

TV2
TV2
Egy olyan férfihez volt szerencséje, aki „gyakorlatilag anyaméhet keres”.

Singh Viki tavasz óta szingli, utána próbálkozott a tinderes ismerkedéssel, szeptemberben azonban azt mondta, egy időre felhagy vele, hogy teljes mértékben a dalaira tudjon koncentrálni. A Borsnak most úgy nyilatkozott, újra felregisztrált az online társkeresésőre, de ezúttal sem járt sikerrel, mert egy elég különös gondolkodású férfit fogott ki.

Már nyilván többször töröltem magam erről a szarról, majd folyamatosan belefutok pszichopata idiótákba. Szóval a csávó velem egyidős, szóval 35 év körül van. Az ismerkedés »szia« fázisa után elküldött egy oldalnyi bemásolt szöveget, amiben kifejtette, hogy ő családot szeretne és gyereket, tehát gyakorlatilag anyaméhet keres. Ezt további tizenöt másik nőnek is elküldte. Ezzel még nem is volt baj, de a szöveg után még odaírta, hogy: »Nézd, harminchat éves vagy, gondold végig«. És erre elküldte a telefonszámát

– mesélte az énekesnő.

Nem válaszolt az illetőnek, aki később küldött egy újabb üzenetet, amiben csak egy kérdőjel állt. Singh Viki végül alaposan kiosztotta a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik