Élet-Stílus

Az a dolga, hogy kisminkelve, vacsorával várja haza párját – erről posztol a tiktokker

Egy tiktokker nő arról mesélt, hogyan telnek mindennapjai főállású barátnőként, míg párja dolgozik.

Summer Hawkins Youtube-csatornáján és TikTok-oldalán is gyakran enged betekintést a sokak által máig idealizált, míg mások szerint inkább unalmasnak és egyenlőtlennek tűnő párkapcsolatának mindennapjaiba. A 28 éves nő korábban általános iskolai tanárként dolgozott, idén megszerezte diplomáját is, de állítása szerint egy teljes munkaidős állás lenne az utolsó dolog, amire vágyik –

habár otthonülő barátnőként éppen ezt teszi, a nap 24 órájában.

A fiatal nő tavaly találkozott párjával, Biggs-szel, aki korábban a Love Island nevű angliai reality műsor egyik szereplője volt, most pedig saját, ingatlanfelújításokkal foglalkozó vállalkozását építi. Abban az időben, amikor megismerkedtek, Hawkinsnak nehézséget jelentett számláinak kifizetése és a munkáját sem élvezte, így Biggs felajánlotta neki, hogy költözzön hozzá Skóciába – majd ő eltartja, és nem kell többet a pénz miatt aggódnia.

Fogalmam sincs, hogy mennyit keres Biggs, mennyit költ jelzáloghitelre vagy számlákra. Az mindig az ő dolga, hogy fizessen, bárhova is megyünk.

A TokTok-on Sumerica nevet használó nő beszámolója szerint minden reggel korán kel, hogy párját melegvizes fürdő és forró csokoládé várja, ezután pedig bármit is kérjen a férfi reggelire, azt elkészíti számára, majd egy búcsúcsókkal engedi munkába őt. Hawkins napközben kitakarítja a házat, elviszi a kutyájukat sétálni, és estére kisminkelve és vacsorával várja haza párját.

„Biggs a kisujját se mozdítja meg otthon. Én takarítok utána, kimosom és kivasalom a ruháit, és mire hazajön, vacsorával várom.” – idézte a nőtől a Sun.

@sumerica #fy #fyp #StemDrop001 #StopScammerTime #couples #foryou #couplegoals @Biggs Chris ♬ original sound - Mercy

A nő arról is mesélt, hogy a hétfői depresszív hangulat sokszor őt sem kerüli el.

Velem is szembejön a valóság, amikor Biggs elmegy otthonról, és újra neki kell állnom a házimunkának. Ilyenkor utálom, hogy felnőtt vagyok.

Hawkins (a már említett tevékenységeken túl) minden nap bevásárol, manikűröshöz jár, valamint social media felületeire posztol – az onnét befolyó összeget pedig ruhákra és sminkekre költi.

Habár véleménye szerint ennél többről egy lány nem is álmodhat, azt bevallja, hogy nehezen talál barátokat és időnként, ha párjának késő este küld egy üzenetet, hogy merre jár, egy nyers „Még dolgozom” érkezik csak válaszul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik