Élet-Stílus

A Nagy Ő: Kolbászevő és sörivó versenyen dőlt el, ki mehet randira Árpa Attilával

Árpa Attilát lenyűgözte Metta teljesítménye.

A Nagy Ő tegnap esti adásában bajor sörfesztivál-hangulat várta Árpa Attila jelöltjeit. A tét ismét egy randevú volt, amire ezúttal azok a nők kaptak lehetőséget, akiknek korábban nem volt alkalmuk kettesben időt tölteni a színésszel. Ennek fényében Orsi, Metta, Fruzsi és Bea léphetett előre, Lékai-Kiss Ramóna pedig ismertette velük, mi lesz a feladat.

A jelölteknek egy pályát kellett teljesíteniük: először több korsónyi sört kellett átpakolniuk egyik helyről a másikra, majd kolbászevő verseny várt rájuk, végül pedig az nyert, akinek a leggyorsabban sikerült ledöntenie egy korsó sört.

A hölgyek közül nem mindenki örült a kolbászos-sörös feladatnak, Metta viszont nem törődött a körülményekkel, mindenki előtt ért célba, ami Árpa Attilának kifejezetten imponált.

Az a nő, aki a leginkább odafigyel arra, hogy mit fogyaszt és mit tesz a testébe, hogy néz ki, pont ő az, aki a leggyorsabban eszi a kolbászkákat és lehúzza azt a korsó sört, lenyűgöző! Úgyhogy Metta megint odatette magát, nem is kicsit!

– mondta a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik