Élet-Stílus

Rejtélyesen bekapcsolódott krumpliaprító ölt meg egy fiatal nőt Brazíliában

bitenka / Getty Images
bitenka / Getty Images
Halálra zúzott egy gép egy fiatal nőt egy élelmiszergyárban, Brazíliában. A tragédiát az okozta, hogy egy futószalag váratlanul leállt, majd hirtelen újra beindult.

Ipari burgonyaaprító ölt meg egy fiatal nőt november 17-én, a kora reggeli órákban, egy élelmiszerüzemben a Brazília dél-keleti részén fekvő Perdizesben – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Daily Star című brit bulvárlap.

A 24 éves Rafaela Alves dos Santos egy futószalag mellett dolgozott, a szennyeződéseket szedte ki a burgonyák közül. A krumpik aztán egy aprítóba kerülnek, hogy gyorsfagyasztott szalmakrumpli készüljön belőlük.

A tragikus baleset előtt néhány perccel a szalag leállt, majd nem sokkal később, váratlanul újra elindult, magával rántva Rafaelát az aprító torkába. A fiatal nő kollégái szerint mindez néhány másodperc alatt zajlott le. A fiatal nő a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A gépeket karbantartó munkásoknak elképzelésük sincs, hogy mi okozhatta a futószalag rejtélyes újraindulását. A cég vizsgálatot indított a tragédia okainak feltárására.

Rafael anyját nagyon megrázta a lány halála, azt mondta, bár több gyermeke is van, Rafaelához mindig különleges viszony fűzte. Elmondta, hogy tragikusan elhunyt lánya korábban nővérnek tanult, hogy másokon segíthessen és betegeskedő anyjáról gondoskodhasson majd, de aztán a jobb élet reményében az ország másik részére költözött és gyárakban kezdett el dolgozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik