Élet-Stílus

Boldog fotót posztolt négy főiskolás barát, pár órával később megölték őket

Angela Palermo / Idaho Statesman / Tribune News Service / Getty Images
Angela Palermo / Idaho Statesman / Tribune News Service / Getty Images
Holtan találtak négy főiskolás diákot november 13-án egy házban az Idahói Egyetem kampuszán. Egyelőre nem tudni, hogy ki és miért gyilkolta meg őket.

„Szerencsés lány, aki minden nap ezekkel az emberekkel van körülvéve” – írta november 12-én, szombaton utolsó Instagram-bejegyzésében a 21 éves Kaylee Goncalves.

A fotón a lány és három barátja, a 20 éves Ethan Chapin, a 21 éves Madison Mogen és a 20 éves Xana Kernodle boldogan mosolyogva, gondtalanul néznek a kamerába. Néhány órával később mindannyian halottak voltak – írja a helyi sajtóra hivatkozva az Independent című brit lap.

A rendőrség november 13-án, dél körül kapott egy névtelen, telefonos bejelentést. Az ismeretlen megadott egy címet és azt mondta, a házban egy eszméletlen ember fekszik. Amikor a járőrök a helyszínre mentek, a négy fiatal holttestét találták meg a házban. Mindannyiuk testén szúrások és vágások voltak, melyek feltehetően egy késtől származtak.

Az azóta eltelt három napban a rendőrség nem tartóztatott le senkit, nem nevezett meg gyanúsítottat és a gyilkos fegyvert sem találta meg. Az biztos, hogy nem rablás történt, és azt is kizárták, hogy az áldozatok valamelyike ölte meg a többieket, majd végzett magával is.

A rendőrség és az iskola vezetése igyekszik megnyugtatni a diákokat, hogy bár a gyilkos, vagy gyilkosok szabadlábon vannak, senki sincs veszélyben. A nyomozás most azt próbálja felderíteni, mit csináltak az áldozatok szombat este és a vasárnap kora reggeli órák között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik