Élet-Stílus

Gyilkolt, majd rapszámokat tett közzé a 17 éves észak-karolinai fiú

Szökés közben töltött fel gyilkosságokról szóló dalokat a SoundCloud-ra.

Két tinédzser, a 14 éves Lyric Woods és a 17 éves Devin Clark meggyilkolásával gyanúsítanak egy tizenhét esztendős észak-karolinai fiút, Issiah Mehki Ross-t.

A Mebane városából származó fiatal a hatóságok szerint szeptember 17-én kora reggel lőtte le Woodsot és Clarkot. Másnap délután találtak rá quad-osok a holttestekre, de Ross addigra már elmenekült az államból – nyilatkozta Charles Blackwood seriff.

A szökés alatt Ross a New York Post értesülései szerint több új dalt is feltöltött @Mi$tr3 néven SoundCloud oldalára, köztük egy olyat, amely szövegében szerepel a „headshot” (fejlövés), emellett új pisztolyáról is szót ejt a 17 éves fiú. Egy, néhány nappal a gyilkosságok után közzétett dalában pedig Ross arról rappel, hogy

mikor beszállt az autójába, annyi vért látott, mintha csak a drog lett volna, amit fogyaszt, és eleresztett pár lövést, amikről nem beszélhet.

Ross-t október 5-én fogták el Delaware-ben, jelenleg egy fiatalkorúak számára fenntartott intézetben tartják tartva.

A rendőrség nem kommentálta a fiú által közzétett rapszövegeket, és a lövöldözés lehetséges indítékairól sem osztottak meg információkat.

Ross november 15-én áll bíróság elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik