Élet-Stílus

Soha nem teljesítették előtte ezt a reggelis kihívást, neki mégis sikerült

Szép adag.

A 37 éves Adam Moran versenyevő, a kihívásokat bőszen dokumentálja a Youtube-csatornáján is több mint 2 millió követőjének. Az egyik legutóbbi kihívás igazi nagyágyú volt: a 20 fontba (9600 forintba) kerülő angol, pontosabban walesi reggelit még senkinek nem sikerült megennie.

Eddig.

A flintshire-i The Hope and Anchorban elköltött reggeli előtt Moran azt mondja, sok angol reggelis kihívást teljesített már, de ez mégis más.

20 fontba kerül, de ha el tudsz magadba süllyeszteni tíz kolbászt, tíz szelet szalonnát, hat szelet pirítóst, négy szelet bundás kenyeret, nyolc tojást, nyolc rösztit, nyolc szelet véres hurkát, négy szelet májas hurkát, paradicsomot és egy tál sült babot, akkor ingyen van.

Plusz az ember képe kikerülhet a falra.

És habár eddig nem jött össze ez senkinek, Morannak 24 perc alatt sikerült megennie a tálcányi ételt. Még desszertet is kért utána.

A júliusban kikerült videó máig több mint 1,8 millió megtekintésnél jár, a hozzászólók el vannak alélva, Moran teljesítményétől.

Moran arról is beszél a LadBible beszámolója szerint, hogy hetente egyszer eszik így, mint a videóiban, ezért nem hízik meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik