Élet-Stílus

Celeb vagyok, ments ki innen!: két részre szakadt a tábor a rejtélyes piros gomb miatt

Az volt a kérdés, hogy megnyomják-e vagy sem.

A Celeb vagyok, ments ki innen! táborában óriási dilemmát okozott a celebek között, hogy nyolc nap után megnyomják-e a nagy piros gombot, ami felett az áll, hogy „ne nyomd meg”.

A mai nap folyamán érkezett el aza a pillanat, amikor egyre jobban motoszkál a fejemben ez a »soha ne nyomd meg!« gomb történet. Az ember itt van, nem csinál semmit, akarva-akaratlanul keresi a programokat, a kihívásokat. És ez egy elég nagy kihívás: lehet, hogy valami pozitív dolgot tartalmaz a gomb megnyomása; lehet, hogy valami negatívumot. Hogyha nem félnék attól, hogy a csapatot hátráltatom ezzel, akkor már rég megnyomtam volna

– mondta el Frohner Fecó.

Vele szemben Nyári Dia, aki szabálykövető embernek tartja magát, azon a véleményen volt, hogy ne nyomják meg a gombot. Úgy gondolja, a csapatnak közösen kell meghoznia a döntést ezt illetően, de szerinte mindenképp súlyos negatív következményei lennének annak, ha engednének a kísértésnek.

A csapat két részre szakadt, de végül nem lépték meg a dolgot, úgy fest, egy darabig még tartóztatják magukat. Kocsis Tibor így zárta le a témát:

Aki megnyomja a gombot, letöröm a kezét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik