Élet-Stílus

„A lexikális tudásom nincs a topon” – VV Mercinek saját bevallása szerint fogalma sincs, ki volt Weöres Sándor

RTL Klub
RTL Klub
Lengyel Feri irodalomról szeretett volna beszélgetni az egykori ValóVilág szereplővel, de utóbbit jobban érdekelte, miért nem tájékoztatta senki, hogy volt valami az orrában.

Merci, vagy Cedes… vagy Mercédesz elég furcsa lány. Tulajdonképpen nehezen lehet eligazodni rajta. Az ember nem tudja eldönteni, hogy van-e ott valami rejtett kincs, vagy ennyi, amit a felszínen fecseg. Kíváncsi vagyok, mi mozgatja őt, hogy látja a világot

mondta a kamerának Lengyel FerencCeleb vagyok, ments ki innen! tegnap esti adásában. A színész úgy döntött, egy kis beszélgetésre invitálja VV Mercit, miután az egykori ValóVilág szereplő hosszan érdeklődött arról a táborban, miért nem szólt neki senki, hogy volt egy „fikusz” az orrában.

Lengyel irodalmi témában indította meg a beszélgetést, így arról érdeklődött VV Mercinél, hogy annak idején milyen kötelező olvasmányokat forgatott, milyen írókat és költőket ismer, például mit szól Weöres Sándorhoz.

Nekem a lexikális tudásom nincs a topon, bár igyekszem bővíteni. (…) Weöres Sándor… olyan nincsen ismert író. Vörösmarty Mihály, Petőfi Sándor

– sorolt fel költőket VV Merci, mondván, a színész bizonyára összekeverte a neveket.

Lengyel ezt követően próbálta folytatni az irodalmi eszmecserét, mire a versenytársa azt kérdezte tőle, szép göndör lesz-e a haja, ha felfelé nyomkodja a tincseit, majd ismét eszébe jutott az, ami már a táborban is zavarta.

Hallod, mindenki látta a fikát az orromban, és senki nem szólt?

VV Merci ezt követően kijelentette, fogalma sincs, ki Weöres Sándor, és azt kérte Lengyel Feritől, hogy menjenek vissza a táborba, mert elunta a témát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik