Élet-Stílus

Paris Hiltont tinédzserként szexuálisan zaklatták az Utah állambeli bentlakásos iskolában

Frazer Harrison / Getty Images
Frazer Harrison / Getty Images
A könnyeivel küszködve mesélt az iskolai személyzet által „méhnyakvizsgálatnak” titulált abúzusról.

Paris Hilton 16 éves volt, amikor a szülei bentlakásos iskolába küldték, azt remélve, ott majd javul a lányuk viselkedése. Az iskolában történt bántalmazások a mai napig kísértik Hiltont, a minap először a New York Timesnak beszélt arról, hogy az ott dolgozók szexuálisan zaklatták őt és más diákokat is.

A videós anyagban elmondta, hogy egy nap hajnali három és négy között őt és más lányokat is egy szobába vittek, hogy alávessék őket egy vizsgálatnak, orvos viszont nem volt jelen a teremben ez idő alatt.

Nem is volt ott orvos, csak iskolai dolgozók, akik egy asztalra fektettek minket, és belénk nyomták az ujjaikat. Nem tudom, mit csináltak, de nem volt ott orvos, nagyon rémisztő volt. Ez olyasmi, amit éveken át elzártam magam, de most állandóan visszajön, eszembe jut. Most, felnőttként visszatekintve ez egyértelműen szexuális visszaélés volt

– mondta a híresség a könnyeivel küszködve.

Hilton később a Twitter-oldalára is posztolt, ekkor arról írt, hogy sírt és tiltakozni próbált, amikor a „vizsgálathoz” lefogták, mire a zaklatói rászóltak, hogy „fogja be”, vagy megbüntetik, illetve azt is állította, hogy durván be volt gyógyszerezve ekkor.

A híresség hangsúlyozta: azért beszél a vele történtekről, mert szeretné felhívni a figyelmet a probléma fontosságára, és nem akarja, hogy bárkivel hasonló szörnyűségek történhessenek, főleg nem gyerekekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik