Szórakozás

Dancing with the Stars: Rubint Réka és Andrei Mangra távoztak az első élő showból

TV2
TV2
Csalódottak, hogy így történt.

Rubint Réka és Andrei Mangra voltak a Dancing with the Stars idei évadának első kiesői. A szombati show után Gelencsér Timinek mesélték el a háttérműsorban, hogyan érzik magukat. Meglepődtek és kicsit csalódottak voltak, hogy nekik kellett először távozni.

Nagyon szerettem volna döntőzni, megvolt bennem minden: alázat, szorgalom, emberfeletti munka. Hát, ennyire volt elég. Azt szoktam mondani, hogy minden okkal történik, és valószínű, hogy jön az életemben a következő időszakban valami, ami miatt így kellett lennie

– mondta Rubint Réka, aki a versenyhez kapcsolódó legszebb pillanatát is elmondta.

Reggel, amikor jöttem ide, az autóban hallgattam dalokat, és folytak a könnyeim, mert tudtam, hogy ebben a táncban könnyednek kell lennem. Olyan dolgokat kellett elengednem a múltból, ami kell ahhoz, hogy a slowfoxban tényleg olyan könnyed legyek. És ez sikerült. Egy csomó olyan dolog felszínre került bennem, amiről nem is gondoltam, hogy bánt: az édesanyám halála, amit nem tudtam elgyászolni, a gyerekek előtt tartani kellett magam, az emberek előtt, a munkában, Norbinak a sztrókja… Tehát egy csomó olyan dolog, amit magamban tároltam, és ez nekem egy nagy elengedés volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik