Élet-Stílus

TMZ: Justin Bieber nem akar már Kanye Westtel barátkozni, miután a rapper Hailey Bieber orrát kritizálta

Kevin Mazur / Getty Images
Kevin Mazur / Getty Images
Óriási a baj.

Az amerikai TMZ arról ír, hogy vége Justin Bieber és Kanye West országos barátságának. A lap saját forrásaira hivatkozva úgy fogalmaz, Bieber szerint West túl messzire ment azzal, hogy egy legutóbbi posztjában betámadta az énekes feleségét, Hailey Biebert.

West még a párizsi divathéten viselt egy pólót, amire az volt írva: a fehér életek is számítanak, így párhuzamot vonva a black lives matter mozgalmakkal.

Kapcsolódó
Fehér fajvédő szlogent viselt a pulóverén Kanye West
Nem árulta el, mi járt a fejében, mikor azt írta ki magára, hogy a fehér életek is számítanak.

Az ügy tovább csordogált a közösségi médiában: a Vogue magazin divatszerkesztője, Gabriella Karefa-Johnson elítélte a döntést, védhetetlennek nyilvánítva a rapper megjelenését. West erre visszavágott: megosztott egy képet Karefa-Johnsonról, majd annak cipőjén gúnyolódva azt írta, a nő egyáltalán nem divatszakértő. Hailey Bieber egy posztban megvédte a nőt, erre Kanye West több azóta törölt posztban kritizálta a modellt, az egyikben úgy megnevezve őt: Hailey Orrplasztika Bieber.

A TMZ szerint itt telt be a pohár Justin Biebernél, aki nem értette, mire jó ez a személyeskedés, hiszen felesége név szerint nem emlegette védőbeszédében a rappert. Biebernek azért is fáj West lépése, mert többször ott volt a rapper mellett, amikor az lelkileg mélypontra került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik