Élet-Stílus

Angelina Jolie azt állítja, Brad Pitt fojtogatta az egyik gyereküket

Chris Jackson / Getty Images
Chris Jackson / Getty Images
A beadványban az áll, egy másik gyerekét arcon ütötte.

Újabb részletek kerültek elő azzal a 2016-os incidenssel kapcsolatban, amely során Brad Pitt egy magángépen bántalmazhatta Angelina Jolie-t. A színésznő volt férje egyik üzleti érdekeltségű keresetére válaszul nyújtotta be a panaszt kedden, szerinte Pitt megpróbálta megakadályozni, hogy az állítólagos visszaélésről beszéljen.

A beadványban az áll:

Amikor az egyik gyerek verbálisan védelmébe vette Jolie-t, Pitt nekirontott a saját gyerekének, Jolie pedig hátulról megragadta őt, hogy megállítsa. Hogy Jolie-t le tudja lökni a hátáról, Pitt hanyatt vetette magát a repülőgép üléseibe, megsértve ezzel Jolie hátát. A gyerekek besiettek, és mindannyian próbálták bátran megvédeni egymást. A vége előtt Pitt fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött. Néhány gyerek könyörgött Pittnek, hogy álljon le. Mindannyian rémültek voltak.

A dokumentumok szerint a többórás repülőút során Pitt „időnként előbújt a gép hátuljából, hogy kiabáljon és káromkodjon velük” , és „egy ponton sört öntött Jolie-ra, máskor pedig sört és vörösbort öntött a gyerekekre”. Jolie „mindent megtett annak érdekében, hogy megvédje gyermekeit attól a fájdalomtól, amelyet Pitt okozott a családnak azon a napon”.

Az ügy legutóbbi, augusztusi fejleményeiről alábbi cikkünkben számoltunk be:

Kapcsolódó
Újabb részletek és fotók is előkerültek a 2016-os incidensről, mely során Brad Pitt egy magángépen bántalmazhatta Angelina Jolie-t
A dokumentumok szerint a pár kiskorú gyerekei az ajtó előtt sírtak, amikor Brad Pitt a mosdóba tuszkolta a színésznőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik