Élet-Stílus

Új, női karakterrel bővülnek az M&M’s cukorkák, jön a lila

A márka hosszú idő után új családtagot mutatott be, aki egy erős női személyiség, és az elfogadást hirdeti. De nem mindenki juthat hozzá automatikusan.

Több mint egy évtized után új karakterrel bővülnek az M&M’s drazsék – írja a CBS a Mars bejelentése után.

Az új szereplő lila, aki a zöld és a barna után a harmadik női karakter lesz, és az új dizájn szerint sportosabb cipőt visel,

Az új szereplő a márka szóvivője lesz, amely az elfogadást, befogadást hirdeti, „varázslatos” természete van, ami az „öntudatosságból, hitelességből és magabiztosságból” fakad.

Új szóvivőcukorkánkban sok minden van, amivel az emberek azonosulni tudnak és amit értékelni tudnak, többek között az, hogy hajlandó felvállalni önmagát

– Jane Hwang, a Mars Wrigley globális alelnöke.

Lila egyébként nem kerül bele automatikusan minden újonnan készülő csomagba, csak limitáltan lesz elérhető, illetve külön, online is meg lehet vásárolni.

Az eddigi karakterek,  piros, a sárga, a zöld, a barna és a narancs korábban új külsőt és személyiségjegyeket kaptak, zöld például új, szintén lazább sportcipőt kapott, ami a cég szerint az erős nők támogatását hivatott jelezni, ahogy a barna és az új lila karakter is.

Lila még saját dalt is kapott, amelynek bevételéből egy jótékonysági szervezetet segítenek.

Az is nemrég derült ki, hogy mit is jelentenek pontosan az M&M’s betűi.

Kapcsolódó
Ezt jelentik a betűk az M&M’s-ben
Ez a története a kedvelt nasinak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik