Élet-Stílus

Paris Hiltonnak hét kisállat-médium is azt mondta, eltűnt csivavája még életben van

Paul Morigi / Getty Images for NYFW: The Shows
Paul Morigi / Getty Images for NYFW: The Shows
Nincs veszve még minden remény.

Lassan három hete nyoma veszett Paris Hilton imádott kiskutyájának, aki a Diamond Baby névre hallgat. A celeb egy korábbi posztjában leírta, a családja és barátai támogatásán kívül háziállat-nyomozó, kutyasuttogó, kisállat-médium és kutyakereső drónok segítségét is igénybe vette már, hogy minél előbb megkerüljön a csivava.

Kapcsolódó

Hétfői Instagram-sztorijában az örökösnő elárulta, hogy nem egy, hanem már hét kisállat-médiumot is megkeresett, akik mind azt mondták neki, hogy Diamond Baby még életben van.

Hilton 10 ezer dollár (átszámítva több mint 4 millió forint) nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni kedvencét, de ő akár többet is hajlandó lenne fizetni.

Azon voltam, hogy hihetetlen összegre emelem a jutalmat, de a biztonsági csapatom azt mondta, ne tegyem, mert ezzel veszélybe sodornám a többi kutyámat is, mivel így ők is beteg szélhámosok célpontjaivá válhatnak, megpróbálhatják őket elrabolni a magas jutalomért cserébe. Szomorúnak tartom, hogy egyáltalán aggódnunk kell ilyesmi miatt, de sajnos vannak a világon elég elfuserált emberek

– fogalmazott a 24 óráig elérhető történetben.

Mint írta, jelenleg a remény az egyetlen dolog, ami még kitartásra ösztönzi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik