Élet-Stílus

Kaley Cuoco és Johnny Galecki elárulták, melyik Agymenők epizód forgatásán zúgtak egymásba

Kevin Mazur / WireImage / Getty Images
Kevin Mazur / WireImage / Getty Images
Titokban tartották a kapcsolatukat.

Az Agymenők 12 évadot élt meg, 2007 és 2019 között futott Amerikában. A sorozat egyik központi párja Penny és Leonard voltak, a karakterek megformálói, Kaley Cuoco és Johnny Galecki pedig a való életben is jártak két évig. A forgatásokon jöttek össze, erről most nyilatkoztak először.

A színésznő az interjúban arról beszélt, hogy a kezdetektől fogva tetszett neki a kollégája, a kémia is működött köztük, de a fordulópontot az első évad 14. részében lévő álomjelenet forgatása hozta el számukra. Ebben Leonard megmenti Penny-t egy liftaknából.

Át kellett ölelnünk egymást elég sok ideig, mert meg egy kisebb mutatványt csináltunk. Kaley egyáltalán nem tűnt ijedtnek, sőt, valójában nagyon boldognak tűnt, hogy a karjaimban lehet

– idézte fel Galecki.

Azt mondták, akkor mindketten megéreztek valamit, és tudták, hogy csak elterelné a figyelmüket a munkáról, ha megpróbálnák ezt figyelmen kívül hagyni. Végül a színész elhívta egy italra Cuocót.

Annyira izgatott voltam, amikor rám írt. Tudtam, hogy bajban leszek, ha megiszom vele egy pohár bort. Egyszerűen tudtam. Aztán csókolóztunk a bárban!

– fogalmazott a színésznő, aki azt is elárulta, Galecki volt az, aki nem akarta rögtön nagydobra verni a kapcsolatukat.

Amikor randiztunk, Johnny nagyon aggódott amiatt, hogy ez tönkre teheti a rajongók Leonardról és Pennyről alkotott véleményét, mert a sorozatban akkoriban ők még nem jártak. Én úgy voltam vele, hogy »Ki a francot érdekel? Jól lesznek!«. Utólag visszagondolva, már értem a dolgot. Nagyon óvta a rajongókat, mert azt akartuk, hogy ők azt akarják, hogy Leonard és Penny összejöjjenek, és ha együtt látnak minket a való életben, az elrontotta volna a fantáziát.

Bevallásuk szerint végig nagyon privátan kezelték a kapcsolatukat, és azután is jó barátok maradtak, hogy 2010-ben szakítottak.

Galecki később Alaina Meyerrel volt együtt, 2019-ben született egy kisfiuk. Egy évvel később szakítottak. Cuoco kétszer házasodott, mindkétszer elvált, de azóta újra rátalált a szerelem.

Kapcsolódó
Kaley Cuoco hivatalosan szingli lett, gyakorlatilag viszont nem annyira
Májusban posztolták első közös képeiket az Ozark sztárjával, Tom Pelphreyvel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik