Élet-Stílus

Varga Viktor: A legtöbb nő szereti, amikor tárgyként van kezelve

Azért ennyire elvadult, hogy az emberek láthassák, mi az a szabadság.

Istenes Bence Pálmai Annával, Lakatos Márkkal és Varga Viktorral beszélgetett az IstenEst legújabb részében. A téma a szex volt, illetve hogy ki mennyire nyílt és őszinte, ha a szexualitásról van szó.

Varga Viktor a nyílt kommunikáció híve, ami saját párkapcsolatában sokszor problémát is jelent.

Merek beszélni arról, hogy mit szeretnék, milyen változást. Azt hiszem, hogy ez a világ a folyamatos változásról szól, és arról, hogy te hogyan tudod meglovagolni a hullámokat. És ugyanez van a párkapcsolatokban: ott is egy csomó változás jön el

– fogalmazott az énekes, később pedig azt mondta:

Szimplán meg kell mondani, hogy én ennyit akarok veled szexelni, egy héten minimum hármat. Legyen akkor kötelező, és aztán úgyis belejön az ember. Érted, befekszel az ágyba és hulla fáradt vagy… Az elkezdés nehéz, de aztán már tök jó lesz. Vagy akkor engedd szabadon a csajt, és hadd csinálja más is.

Varga hisz abban, hogy az ember alapvetően nem monogámiára született.

Nyilván a nőknél egész más az ügy, mert ott biológiailag egy olyan funkció van, hogy minél jobban birtokold az alfahímedet. De a férfiaknál teljesen az ellenkezője a történet, mert ott pont a szélesség és a magvetés a lényeges, mint ahogy minden növényél, állatnál és mindennél, ami ezen a bolygón van.

Ők is kipróbálták a nyitott kapcsolatot a barátnőjével, ami nagyjából egy hónapig tartott, mert kiderült: ez párja értékrendszerébe mégsem illik bele. Ennek ellenére hisz az egységben, de szeretné hagyni, hogy a vágyai vezéreljék.

Lakatos Márk később arról beszélt, hogy a pornóban a nőknek el kell viselnie, és büszkének kell lennie arra, hogy megalázzák és tárgyként kezelik őket, mire az előadó rávágta:

Hát, azért a legtöbb nő szereti, amikor tárgyként van kezelve.

A megjegyzést illetően abban maradtak, hogy erről nem nyitnak vitát.

Varga Viktor azt szeretné, hogy mindenki találja meg önmagát és saját szexualitását. Saját szabadosságával kapcsolatban pedig ezt mondta:

Azért vagyok ennyire elvadult, egy karikatúra, hogy az emberek zanzásítva láthassák azt, hogy mi az a szabadság, vagy hogy milyen másként gondolkodni a világról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik