Élet-Stílus

Young G Béci reagált a Nyerő Párost néző emberek kommentjeire: Teljesen elbutult az ország

rtl
rtl
Finoman szólva sincs elragadtatva.

Az rtl.hu a Nyerő Páros című műsorról faggatta Young G Bécit, aki jelenleg is szerepel a show-ban kedvesével együtt. Azt mondja a rapper, hogy adások után mindig sok kommentet kap, amelyek túlnyomórészt jóindulatúak, de akad egy-két „aljas” is.

A faji megkülönböztetéstől kezdve a gyerekem haláláig mindent megkaptunk. Elvetemült kommentelők vannak. A feleségem néha el tud szomorodni egy-egy hozzászóláson, főleg azokon, amik a külsejéről szólnak. A névtelenül és arctalanul kritizálók valószínűleg nem tudják, de Norina rákos beteg volt, háromszor műtötték és szült egy gyereket is. A testének sok megpróbáltatáson kellett keresztülmennie. De a műsorban és élőben is nagyon gyönyörű.

Kapcsolódó
Mészáros Norina a külsejét ért kritikákról: Márciusban még azon izgultunk, hogy megmaradok-e
Súlyos betegséget követően vállalt szerepet a Nyerő Párosban.

A rapper úgy érzi, a netes társadalommal vannak gondok.

Teljesen elbutult az ország. Mindenki könnyen akar csinálni mindent, már nem érdekel senkit a körítés. Az emberek sem fejtik ki a véleményüket, csak annyit írnak, hogy baszd meg a kurva anyádat, te szar. Ez a mostani generáció egyszerűen hihetetlen. Az idősebb emberek is ezt mondták ránk anno, de ők 60 évesek voltak! Én meg 37 évesen már ezt mondom a mostani fiatalokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik