Élet-Stílus

Mészáros Norina a külsejét ért kritikákról: Márciusban még azon izgultunk, hogy megmaradok-e

RTL
RTL
Súlyos betegséget követően vállalt szerepet a Nyerő Párosban.

Mint arról januárban írtunk, életmentő műtétet hajtottak végre a most Nyerő Párosban is szereplő rapper, Rácz Béla feleségén. Mészáros Norina méhnyakrákkal küzdött, el kellett távolítani a méhét.

Kapcsolódó

Mészáros kitért azokra a véleményekre most az Instagram-oldalán, melyek szerint a műsorban nagyon máshogy néz ki, mint a közösségi médiás fotóin. Mészáros jóakaróinak nevezte ezeket az embereket, posztjukat nekik címezve arról írt, való igaz, „a Nyerő Páros forgatásán még nem volt hű a külsőm a régihez”.

A forgatás nyáron történt, de ezt tudjátok. Veszélyeztetett terhesen hordtam ki a gyermekemet és a szülés után 3 hormonális műtétem volt, márciusban még azon izgultunk, hogy megmaradok-e és fel tudom-e nevelni a gyermekemet. Két nap (felkészülés) alatt az eltorzult külsőt, amit kaptam ettől a csúnya betegségtől amit nem mondok ki – nem tudtam megváltoztatni, ma már azt tudom mondani, hogy kezd minden visszaállni a régi kerékvágásba. De még mindig sokat kell dolgoznom rajta, viszont örülök, hogy legyőztem egy ekkora betegséget, bár még nem telt el az a bizonyos 5 év tünetmentesség, de érzem, hogy nem lehet baj!

Posztját úgy folytatta, mikor beköltöztek a műsor villájába, az önbizalma nem volt az egekben, sejtette, hogy fog negatív kritikákat kapni.

Mindig csinos voltam és mindig is vágytam erre a műsorra, de nem így képzeltem el. Viszont az, hogy kapom a bántást, fáj a lelkemnek, de tudjátok mit, csináljátok meg utánam úgy, hogy ne hagyjátok el magatokat és boldogok maradjatok! Fő az egészség.

Teljes posztját itt lehet megtekinteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik