Élet-Stílus

Géczi Bea az első fia születéséről: Perceken múlt az élete

Szegedi Fecsóval közös gyereküket császármetszéssel fogja világra hozni.

Szegedi Fecsó és menyasszonya, Géczi Bea október közepére várják első közös gyereküket, jelenleg két fiút nevelnek: Edward az üzletember, Maddox pedig az énekesnő előző kapcsolatából született.

Kapcsolódó
Babát vár Szegedi Fecsó párja
Nyolc hónapon át titkolták Géczi Bea várandósságát.

Közös fiuk, akinek a nevét egyelőre nem árulták el, császármetszéssel fog majd világra jönni, hogy elkerüljék azokat a komplikációkat, amik Géczi első szülésénél léptek fel.

Császármetszéssel fogok szülni, mert annak idején, az előző kapcsolatomból született kisfiam, Medike, azaz Maddox beragadt a szülőcsatornába. Végül vákuum segítségével született meg, perceken múlt az élete. Így most senki sem mer kockáztatni. Várom, hogy túl legyünk rajta

mondta a Story magazinnak Géczi.

Szegedi Fecsó arról beszélt a lapnak, hogy náluk mindenkinek megvan a maga feladata: ő a nyugodt élet megteremtéséért, a párja pedig a ház és a baba körüli teendőkért felel.

Beáé minden baba körüli teendő, a főzés, a mosás, a takarítás. Ő kel majd fel a babához is. Én pedig végzem a férfiak dolgát, megteremtek minden feltételt ahhoz, hogy nyugodtan éljünk, és valóra tudjam váltam az álmait, elképzeléseit. Ilyen volt például, amikor zenélni szeretett volna

– magyarázta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik