Élet-Stílus

Nyerő Páros: Béciék úgy felhúzták Lotfi Begi feleségét, hogy elsírta magát

A lemezlovas szerint mondvacsinált dologgal vádolták meg Rékát.

A Nyerő Páros tegnap esti adásában névtelenül írt kérdéseket olvastak fel egymásnak a villalakók. Törőcsik Daniék azt a kérdést kapták, hogy szerintük ki a legsunyibb pár odabent, mire az Éjjel-Nappal Budapest színésze azt felelte, véleménye szerint nincs olyan, aki ne lenne egyenes a többiekkel.

Young G ezen a ponton vette át tőle a szót. Mint mondta, úgy érzi, Lotfi Begivel például jó a kapcsolata, de a feleségével, Rékával már más a helyzet. A rapper példaként egy reggeli szituációt hozott fel, amikor is emlékei szerint viccelődni próbáltak a lemezlovas nejével, Réka viszont elfordult, miután rájuk nézett.

– Nem is hallottam, hogy hozzám beszélsz.
– Ránk néztél, így fordultál és már nem foglalkoztál ezzel.
– Mert nem is tudtam, hogy hozzám szóltok!

– kezdődött a szóváltás.

Lotfi-Schadi Réka tisztába tette, hogyha őt valaki megszólítja, mindenképp felel neki, mire Young G és felesége kijelentették, félreértés történt. Réka ekkor a könnyeit kezdte törölgetni, mondván: az elhangzottak megviselik az igazságérzetét.

Lotfi Begi ekkor beszállt a beszélgetésbe, és azt mondta, a rapperék mondvacsinált dologgal vádolják a feleségét, aki emlékei szerint háttal állt nekik akkor, amikor állítólag megszólították a konyhában.

De miért nem jöttél oda, és kérdezted meg? Miért nem jössz oda, hogy »mi bajod van? Miért nem válaszolsz?« Miért nem kérdezed meg? Azért, mert sunnyogsz, és utána meg rámolvasod így. Úgyhogy ezt fejezzük be, légy szíves!

Young G végül elnézést kért a Lotfi-Schadi Rékától, mire Lotfi Begi azt mondta neki, szerinte nem jó, hogy vélt dolgokat sérelemnek élnek meg, aztán a feleségére borítják, így ezen a ponton közölte, hogy részükről le van zárva ez a téma.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik