Élet-Stílus

Lebuktatta a hűtlen férjet az Uber-sofőr

A dallasi nő visszavitte a férfit a családjához. A szeretőjével együtt.

Öt nap alatt 8,3 milliószor látták azt a videót, amit egy Uber-sofőr töltött fel a TikTokra.

A felvételen a Roni nevű dallasi nő arról számol be, hogyan buktatta le egyik utasát a családja előtt. A sofőr elmeséli, hogy szemtanúja volt, amint a férfi, mielőtt beszállt hozzá, megcsókolta a feleségét és megölelte a gyerekeit. A férj beült a kocsiba, és jelezte, hogy hozzáadott még egy megállóhelyet, és megkérte Ronit, hogy menjenek az új címre.

Az újonnan hozzáadott címen egy nő szállt be egy kisebb bőrönddel, megcsókolta a férfit, de – ahogy Roni mondja a videón – ez nem az a „szia, hogy vagy”-típusú puszi volt.

Úgy örülök, hogy végre megszabadultál az átkozott feleségedtől

– mondta ezek után az új utas, és csókolózni kezdtek a férfival a hátsó ülésen. Majd elkezdett panaszkodni, hogy a férfi mindig lerázza őt, és rákérdezett, mikor hagyja végre el a családját; mire a férfi szabadkozva közölte, hogy ezt majd később beszéljék meg.

Ekkor lépett közbe az Uber-sofőr.

Mivel még csak 5 mérföldre (8 kilométer) voltak a kiindulási ponttól, Roni úgy döntött, visszafordul, és egyszerűen kirakta a hűtlen férjet és a szeretőjét a férj házánál, és otthagyta őket.

Nem valószínű, hogy jól alakultak a dolgok számára aznap

– mondja a sofőr a férfiról, hiszen a ház előtt tette ki őket úgy, hogy a férjnél és a szeretőjénél is poggyászok voltak. Az uberes cselekedetén beindult a vita (51 ezer komment született!), volt, aki magasztalta őt, mások szerint semmi köze nincs utasai magánéletéhez. Roni mindenesetre így magyarázta meg tettét a videóban:

Ez az én autóm. Független vállalkozó vagyok. Ha úgy döntök, hogy megszakítom a fuvarodat, az az én döntésem. Az Uber nem fog kirúgni, az Uber nem fog kitiltani, az Uber nem fog megszabadulni tőlem. Ha valami szarságot csinálsz a kocsimban, jogom van azt úgy kezelni, ahogy jónak látom. Ha ilyen szarságokat csinálsz a kocsimban, akkor így fogod végezni. Legyetek jobb emberek. Éljétek jobban az életeteket.

@perfectly_unbroken ♬ original sound - 🌻UnBreakable🌻

 

Kapcsolódó
Videón, ahogy egy nő elárulja egy hűtlen tinderező feleségének, hogy lefeküdt a férjével
A kommentelők biztatták Haley-t, hogy mondja el a nőnek, mi történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik