Élet-Stílus

Demcsák Zsuzsa a hurrikánról: Volt egy óra, amikor a falhoz tapadva próbáltunk meg túlélni

Super TV2
Super TV2
Az elmúlt tíz év legpusztítóbb hurrikánját vészelte át.

Demcsák Zsuzsa pár napja az Instagramon számolt be arról, hogy a Fiona hurrikán milyen károkat okozott a dominikai szállásán, ahol a Money or Love forgatása alatt lakik. A csütörtöki Mokkában további részleteket árult el.

Kapcsolódó

Hihetetlen félelmetes volt. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen természeti erőket fogok átélni, és hogy az ember ennyire ki lehet szolgáltatva mindannak, ami történik

– fogalmazott.

Mint mondta, eleinte azt hitték, elkerüli őket a hurrikán, de aztán egyre erősödött, ezért egy nappal előtte megkezdték a felkészülést: biztonságos helyet kerestek, és megtették a szükséges óvintézkedéseket.

Volt egy óra, amikor vízszintesen a falhoz tapadva próbáltunk meg túlélni, átvészelni. Akkor már tényleg nem tudtuk, hogy mikor lesz vége

– árulta el a műsorvezető.

Folyamatosan tartották a kapcsolatot az otthoniakkal, Demcsák Zsuzsa úgy nyugtatta magát, hogy a gyerekeivel beszélt. „Megpróbáltam egy kicsit úgy átadni nekik ezeket az élményeket, mintha egy nagyon különleges élmény lett volna, és az is volt” – mondta.

A hurrikán óriási pusztítást végzett: náluk lebontotta a tetőket és betörte az ablakokat, az országban szerte rengeteg fa, közlekedési és útjelző tábla dőlt ki, hatalmas áradások vannak.

A helyiek is azt mondják, hogy az elmúlt tíz év legpusztítóbb hurrikánja volt. Ők sem voltak arra felkészülve, hogy ilyen nagy mértékben fog majd beütni. Egyelőre mindenhol a romeltakarítás zajlik.

Demcsák arról is beszélt, hogy bár a forgatásnak néhány napra le kellett állnia, most már minden megy tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik