Élet-Stílus

Egy modell azt állítja, viszonya volt a házas Adam Levine-nel

Paras Griffin / Getty Images for Beloved Benefit
Paras Griffin / Getty Images for Beloved Benefit
A Maroon 5 énekese állítólag róla akarta elnevezni harmadik gyerekét, akit most várnak a feleségével.

Sumner Stroh egy TikTok-videóban beszélt arról, hogy korábban viszonya volt egy házas férfivel, aki egy Victoria’s Secret modell férje. A modell eleinte nem nevezte meg az illetőt, de elmondta, hogy bár már nem tartják a kapcsolatot, de előtte több mint egy évig találkozgattak egymással, és bevallotta, hogy a kapcsolatuk szexuális jellegű volt.

Akkoriban még fiatal és naiv voltam, és őszintén szólva, úgy érzem, kihasználtak

– fogalmazott a felvételen, később pedig a PageSix-nek elismerte, hogy az affér 2021-ben történt, amikor végzett az egyetemen.

Mostanra lényegében minden liftben a Maroon 5 számai szólnak, szóval biztos vagyok benne, hogy mindenki tudja, ki az Adam Levine

– mondta a követőinek.

A közösségi oldalán a köztük zajló beszélgetések képernyőfotóiból is megosztott részleteket, ezek alapján az énekes állítólag olyanokat írt neki, hogy hihetetlenül szexinek találja őt, és még azt is megkérdezte tőle, hogy amennyiben a következő gyereke fiú lesz, akkor elnevezheti-e Sumnernek a modell után.

Szégyellem magam, amiért egy olyan férfival voltam kapcsolatban, aki a lelkiismeretfurdalás és a tisztelet teljes hiányában szenved

– írta a videója alá Stroh.

Állítja, nem állt szándékában nyilvánosságra hozni a házasságtörő viszonyt, de egy barátja el akarta azt adni egy bulvárlapnak a sztorit, így kénytelen volt ő maga lépni az ügyben.

Adam Levine és felesége, Behati Prinsloo 2014-ben házasodtak össze, szeptember elején derült ki, hogy harmadik közös gyermeküket várják.

Frissítés: A hírre reagált Levine is, aki bevallotta a hibáját, a viszony fennállását azonban tagadja.

Kapcsolódó
Adam Levine tagadja, hogy megcsalta volna a feleségét, de elismeri, hogy átlépett egy határt
Bevallotta, hogy mással flörtölgetett a feleségén kívül.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik