Élet-Stílus

Először állították ki Brad Pitt szobrait múzeumban

Maria Moratti / Getty Images
Maria Moratti / Getty Images
Akik látták, állítólag el volt ájulva a színész alkotásaitól.

Szombaton nyílt meg az a kiállítás a finnországi Tampere városában, ahol a többi között Brad Pitt kilenc műalkotása is megtekinthető. A színész nem volt ott a Sara Hilden műgyűjtőről elnevezett művészeti múzeumban, de egy barátja, deBranne Treu másnap így nyilatkozott az eseményről a közösségi oldalán:

Múlt este megünnepeltük kedves barátunk, Brad Pitt első művészeti bemutatóját, és mindenki el volt ájulva. Azt mondani, hogy a munkája nagyszerű, enyhe kifejezés, mivel ő egy igazi művész, aki rendkívüli szenvedéllyel és lendülettel alkot. A művészete iránti elkötelezettsége inspiráló.

Pitt mellett Thomas Houseago és az énekes Nick Cave alkotásait is kiállították. A színész szobrairól a Daily Mail cikkében találhatók fotók.

A színésszel nemrég hosszú cikkben foglalkoztunk:

Kapcsolódó
Brad Pitt talán már gyertyatartókat is szívesebben csinál, mint filmeket
A mostanság ruháival és különc szabadidős programjaival házaló Brad Pitt újra filmet készített, az amerikai sajtó pedig találgatásba bocsátkozott: filmsztár-e még Brad Pitt, vagy már csak az ázsiai filmpiac maradt számára? Cikkünkben annak jártunk utána, hol tart az 58 éves színész karrierje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik