Élet-Stílus

Azt gondolnánk, ez a kép csak optikai illúzió. Pedig nem az

@ellmack1/tiktok
@ellmack1/tiktok
Érdekes módját találta a kutya a pihenésnek.

Már 3,7 milliós nézettségnél jár az ontariói Ellen Mackenzie TikTok-videója, amiben azt mutatja meg, hogyan helyezi magát kényelembe az öthónapos dán dogjuk, Howard.

Azt gondolhatnánk, ha csak a végeredményt látjuk, hogy ez biztos egy optikai illúzió, és valójában két kutyát – a hátsó ülések fejtámaszai között egyet elölről, a másikat hátulról – látunk, de nem, a felvételen jól látszik, csak egy kutya van itt, Howard.

@ellmack1

#greatdane #puppiesoftiktok

♬ What you looking at stranger - OG memes

Sok mindent tud már a kölyökkutya, úszni, sétálni (még a boltba is be lehet vele menni), de az autóban való helyes testtartás, helyezkedés, ülés, fekvés, egyelőre nincs rendesen kitalálva. Ráadásul, ha parkolnak, nincs bekötve, ilyenkor szeret előre ugrani, út közben pedig négy lábon a fejét kidugni a napfénytetőn – írja a Mirror Mackenzie szavai alapján.

Ha viszont nincs nyitva a napfénytető, szeret a csomagtartó felé szaglászni, főleg, ha valaminek különösen jó illata van. Akkor egészen közel hajol, a mellső lábait át is dugja az üléseken. Hogy ne egye meg a vásárolt dolgokat, a nő folyamatosan figyel hátrafelé is, így jött létre a videó is. Ő csak azt akarja elérni, hogy a kutya ne egye meg a kenyeret, azt mondja neki, hogy jöjjön ki onnan, de Howard ahelyett, hogy visszamászott volna, a mellső lábai a csomagtartóban maradtak, csak a fejét dugta vissza.

Gyorsan fel is vette videóra Mackenzie a vicces pillanatot, majd elküldte barátainak, akik azt tanácsolták neki, töltse fel a TikTokra, ott nagyot mennek a hasonló felvételek. És így is lett ezzel is, sok kommentelő Scooby Doo-hoz hasonlítja Howardot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik