Élet-Stílus

Házasodna a gazda: Vera gazdasszony nem érezte, hogy Krisztiánnal „mint férfi és nő között meglenne az összhang”

Az első randin kiderült, hogy Krisztián mégsem ért annyira a lovagláshoz, mint ahogy azt Vera gazda gondolta…

Vera gazda és Krisztián lovas randira mentek, itt derült ki a gazdasszony számára, hogy a férfi nem olyan tapasztalt a lovaglásban, mint korábban gondolta. A programot utóbb a két fél eltérően értékelte.

Krisztián azt mondta, minden feszültség kiment belőle, ami előtte a nap folyamán volt benne. Számára a gazdasszony „egy álomnő, egy csoda”, akit „szavakkal nem lehet leírni”.

Úgy érzem, közel tudtam kerülni lovaglás közben Veronikához, mert nyitott volt, és ugye nem kellett gondolkodnom, mert egyből belecsöppentünk a lovas témában, hiszen mindketten ebben élünk, úgyhogy volt miről beszélnünk. Ha én kérdeztem tőle, ő válaszolt normálisan. Mintha ismernénk egymást évek óta, úgy beszélgettünk. Tetszett, hogy végig mosolygott, és úgy érzem, hogy jó hatással voltam rá

– fogalmazott az udvarló, Vera gazda azonban pont az ellenkezőjét gondolta:

Főként a lovakra korlátozódott a beszélgetésünk témája, nem nagyon tudtunk ettől elszakadni. Ennek szerintem két oka lehet, az egyik az, hogy mindketten lovas emberek vagyunk, a másik pedig, hogy én nem igazán éreztem, hogy mint férfi és nő között meglenne az összhang.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik