Élet-Stílus

Michael Bublé úgy véli, nagyobb sztár lehetett volna, ha nem alapít családot

Vittorio Zunino Celotto / Getty Images
Vittorio Zunino Celotto / Getty Images
A menedzsere gyakran emlékezteti is erre.

Michael Bublé nemrég a That Gaby Roslin Podcastben beszélt arról, milyen hatással volt a hírnevére az, hogy családot alapított. Úgy véli, nagyobb sztár lehetett volna belőle, ha a karrierjét helyezte volna előtérbe a családja helyett.

Nem lehetsz sikeres mindkettőben. Viszonylagos sikereid lehetnek, de szerintem azt az egyik mindig megsínyli. Vicces, ha a menedzseremmel beszélsz, mert egy csodás srác, de sok nagy karriert menedzselt már, és ő simán kimondja, hogy »ha Bublé nem házasodott volna meg, és nem születtek volna gyerekei, nagyobb sztár lenne«

– magyarázta.

Bublé hozzátette, hogy a menedzsere gyakran emlékezteti is arra, hogy nem döntéseket hozni nehéz, hanem utána együtt élni a következményeikkel.

»Szóval együtt tudsz élni ennek a következményével, Mike? Ha a családodat helyezed előtérbe, az ártani fog a karrierünknek bizonyos országokban. Mit gondolsz?« És persze ez számomra szívás, állandóan ezen agyalok, és az ágyban ülve gondolkodom, hogy a francba is

– folytatta gondolatmenetét az énekes, hozzátéve, hogy amíg a legutóbbi, Higher című albuma jól teljesített az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Hollandiában kevésbé volt sikeres, ott ugyanis nem tudta népszerűsíteni a dalait.

Bublénak és feleségének egyébként négy közös gyerekük van, Cielo Yoli Rose a múlt hónapban született.

Kapcsolódó
Megszületett Michael Bubléék negyedik gyereke
It's a Beautiful Day – énekelheti az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik