Élet-Stílus

Mind az ötven amerikai államban randizott nőkkel, és most meg is mutatta őket

A montanai srácnak azóta már a századik találka is összejött.

Unalmában kezdett el nőkkel ismerkedni a Covid alatt egy fiatal amerikai férfi, most már szinte sportot űz a randizásból.

A Huntley-ból (Montana állam) származó Matthew Wurnig a karantén alatt töltötte le a Tindert. Először az app alapbeállításainak megfelelően a közelében élő nőkkel találkozgatott – csak virtuálisan. Aztán rájött, hogy meg tudja változtatni a beállításokat, és az online randikra már az ország egész területén élő nőket elhívta.

Majd 2021 januárjában elindult, hogy személyesen is találkozzon velük: 50 lánnyal randizott 50 államban.

A 25 éves srác szorgalmasan dokumentálta az eseményeket, volt is mit feljegyezni, videóra venni, hiszen a lányokkal különböző kalandokat élt át a siklóernyőzéstől a túrázásig, a legkülönbözőbb sporteseményektől a helikopterezésig. Az összes lányt megmutatta az alábbi TikTok- videóban:

@50dates50states Do you recognize the girl from your state? #50Dates50States #dating #girls #america #usa #states #travel #women ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

A randiturné ötlete annyira megtetszett Matthewnak, hogy 2022 februárjában újra nekivágott.

Most már 100 randin voltam, és még mindig nem értem a nőket

nyilatkozta a Newsweeknek.

Matthew még mindig nem tartja magát profinak a randizásban, de azt már tudja, hogy több időre van szüksége ahhoz, hogy érzelmeket tápláljon valaki iránt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik