Élet-Stílus

Nagy Alexandra a falusi életről: Sokszor kérdezik, nem félek-e, hiszen ahol lakom, még közvilágítás sincs

RTL Klub
RTL Klub
Közvetlen szomszédai sincsenek.

A story.hu-nak adott interjút Nagy Alexandra, aki nemrég autóbaleset szenvedett. Komolyabb baja nem esett, egy szolgálaton kívüli rendőrnő és egy ápoló látta el a helyszínen.

Kapcsolódó

A színésznő már egy ideje vidéken él, maga mögött hagyta a fővárost. Vett egy faházat, ami korábban nyaraló volt, ott kezdett új életet: „Ha valami elromlik, meghibásodik vagy javításra szorul, azt szeretem én megoldani. Csak akkor hívok segítséget, ha harmadik nekifutásra sem megy. Közvetlen szomszédaim ugyan nincsenek, de kerültem már olyan viszonyba jó pár falubélivel, akiket bármikor hívhatok. Jó szakemberekkel is megismerkedtem az elmúlt egy év alatt” – mesélt a lakókörnyezetéről.

Arról is nyilatkozott, mennyire foglalkoztatja, hogy egyedül él.

Sokszor kérdezik, nem rossz-e egyedül, vagy hogy nem félek-e, hiszen ahol lakom, ott még közvilágítás sincsen. A válaszom mindig az, hogy nem, nagy biztonságban érzem magam az öt kutyusommal, akik bár kicsik, igazi házőrzők, de amúgy sincs bennem félsz. És az elmagányosodás sem fenyeget, mert a barátaim egymásnak adják a kilincset. (…) Gyakran, amikor kinézek az ablakon, őzeket látok, egy fecskecsalád fészkelt a tetőm alá, maga a nyugalom, ami körülvesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik