Élet-Stílus

Házasodna a gazda: Vera gazdaasszony szerint András munkakerülő, mert 10-kor kel

Nem lesz hosszú életű az ismerkedésük.

Randira ment Vera gazdaasszony és udvarlója, András a Házasodna a gazda pénteki részében. A gazdaasszony eddig azzal tűnt ki a műsorból, hogy látványosan unta majdnem mindegyik randiját, amire elvitték.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: Vera gazdaasszony unta a libegős randit, inkább szólt, hogy menjenek haza
A gazdaasszony nem sokat beszélt, ellenben randipartnere helyette is.

Az egyébként rádiósként dolgozó András úgy döntött, egy borozóba viszi szíve választottját. Már az elején elég komoly gondokba ütköztek, miután a gazdaasszony közölte, hogy az effajta mulatságot és meglepetést nem kedveli. Miután helyet foglaltak az asztalnál, két probléma ütötte fel fejét:

  • ragacsos volt az asztal,
  • hangos volt a zene, így egymás gondolatait se hallották.

„Ragad az asztal” – nyugtázta Vera gazdaasszony a kocsmában uralkodó állapotokat, majd felállt, hogy kerít valamit vagy valakit, hogy megtisztuljon a bútor. Végül átültek egy másik asztalhoz.

Kapcsolódó

András arra volt kíváncsi, milyen sok munkát igényel egy gazdaság. A nő szerint – meglepetés! – sokat és kitartás szükséges ehhez a munkához. Erre a férfi kifejtette, neki baja van a nagyon korán keléssel.

11-re járok dolgozni, 10-kor kelek. A kötelességtudatom megvan, ha kell, fölkelek, de ha nem muszáj, nem.

Vera gazdaasszony elmondta, neki ez annyira nem jön be.

Andráson azt érzem, hogy elevickél a langyosban, ebből azért lehetett arra következtetni, hogy szerintem ő munkakerülő. Nem pálya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik