Élet-Stílus

A repülőgép visszafordításával fenyegetőzött a pilóta, mert meztelen képeket akart küldeni neki az egyik utas

A kellemetlen közjáték majdnem elrontotta a Southwest Airlines járatán utazók mexikói nyaralását.

Kis híján kellemetlen fordulatot vett egy múlt keddi repülőút: a Southwest Airlines egyik Mexikóba tartó járatának pilótáját folyamatosan meztelen képekkel próbálta bombázni az egyik utas, ezért a pilóta majdnem visszafordította a repülőt.

„Ha nem hagyjátok abba a meztelen képek küldözgetését, visszafordítom a gépet” – fakadt ki az indulás előtt a jármű hangosbemondóján keresztül a pilóta, a különös esetet pedig az egyik utas a TikTokon is megosztotta.

Szóval a következő a helyzet, ha ez így folytatódik, amíg a földön vagyunk, vissza kell húzódnom a kapuhoz, és mindenkinek le kell szállnia. (…) Be kell vonnunk a biztonságiakat, és a nyaralás tönkre fog menni. Szóval, emberek, bármi is az az AirDrop dolog, hagyjátok abba a meztelen képek küldését, és menjünk el Cabóba

– hallatszik a Forbes által is bemutatott, másfél hét alatt több mint 3 millió alkalommal lejátszott felvételen.

@teighmars @robloxsouthwestair takes airdropping nudes very seriously. #AEJeansSoundOn #WorldPrincessWeek ♬ original sound - Teighlor Marsalis

Vélhetően mindkettőjüknek iPhone-ja volt, hiszen a kéretlen tartalmat az Apple-termékek AirDrop-funkciójának segítségével akarta átküldeni a vicces kedvében járó utas – amely lehetővé teszi, hogy az almás eszközök tulajdonosai a 10 méteres körzetükben található Apple-eszközökre bármilyen tartalmat átdobjanak.

A fenyegetőzés hathatott, hiszen arról nincs hír, hogy ezután bármilyen egyéb incidens történt volna a gépen. De nem ez az első olyan alkalom, hogy egy repülőgép egyik utasa visszaél az AirDrop nyújtotta lehetőségekkel. Júniusban például arról írtunk, hogy egy szintén a Southwest Airlinest választó férfi egy Detroitból Denverbe tartó repülőn péniszfotókat akart küldeni a márkahű utastársainak.

Egy repülővel utazó férfi minden utastársának elküldött egy képet, melyen orálisan kényeztetik
„Csak egy kicsit szórakozom” – reagálta az amerikai férfi, mikor a légiutas-kísérők kérdőre vonták. A szembesítésről videó is van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik