Élet-Stílus

Egy repülővel utazó férfi minden utastársának elküldött egy képet, melyen orálisan kényeztetik

Witthaya Prasongsin / Getty Images (illusztráció)
Witthaya Prasongsin / Getty Images (illusztráció)
„Csak egy kicsit szórakozom” – reagálta az amerikai férfi, mikor a légiutas-kísérők kérdőre vonták. A szembesítésről videó is van.

Hátborzongató eset történt szombaton az amerikai Southwest Airlines Detroitból Denverbe tartó járatán. A repülőgép Apple-termékekkel rendelkező utasai egy ponton arra lehettek figyelmesek, hogy az egyik utastársuk az AirDrop-funkció segítségével képet küldött nekik.

Azonban nem egy ártalmatlan viccről volt szó, hiszen aki elfogadta és megnyitotta a fájlt, az azzal szembesülhetett, hogy egy olyan fotót kapott a történetet bemutató TikTok-videóban csak Larryként emlegetett ötvenes-hatvanas éveiben járó utastól, melyen a férfi pénisze látszik, miközben valaki orális örömökben részesíti.

A New York Post beszámolója szerint a repülő egy másik utasa, a TikTokot DaddyStrange333 néven használó fiatal nő nemcsak megörökítette, ahogy szembesítik a férfit a tettével, hanem fel is töltötte a közösségi oldalra, ahol a klipet azóta 6,6 millió alkalommal játszották le.

„Láttam, hogy az iPadjén nyitva volt az AirDrop, így tudtam, hogy ő az, és igen, biztosra akartam menni, hogy jelenetet csináljak” – áll a TikTok-videó kísérőszövegében. A konfrontációt bemutató felvételre pedig ezt írta a fiatal nő: „Ismerkedjetek meg Larryvel, aki az imént airdroppolt át a gép minden utasának egy képet a kukijáról. Szerencsére elfogadtam, láttam, hogy ki küldte, és azonnal elkezdtem felszólalni ellene. Maradjatok velünk a rendőrségi kíséretért.”

A videón az látszik, ahogy a konfrontáció során az egyik légiutas-kísérő megkérdezi, hogy miért osztott meg egy „nem helyénvaló” fotót az utastársaival, a férfi pedig erre röviden annyit válaszol, hogy:

Csak egy kicsit szórakozom.

Majd a telefonjával kamerázó DaddyStrange333 azt veti közbe, hogy ez szexuális zaklatásnak minősül, és undorítónak nevezi a férfi cselekedetét, amivel a légiutas-kísérő is egyetért.

@daddystrange333

Lawrence Martin from Texas, grossssssss. I saw his ipad had airdrop open so I knew it was him, and yes, i sure did make a scene

♬ original sound - DaddyStrange

A férfi ezután rögtön bocsánatot kér, de a tiktokker a folytatásban elárulta, hogy ez nem volt túl őszinte, hiszen később is rajtakapta, hogy nézegeti az ominózus fotót az iPadjén.

„Szerintünk tényleg van egy kis perverziója” – mondja a videó készítője, egy másik posztjában pedig az előzményeket is elmeséli: miután vonakodva fogadta, és megnyitotta a képet (miközben tudta, hogy a mellette ülő utas melletti másik utas küldte), felfedezte, hogy mit ábrázol. Az eszközt Larry iPadjeként mutatta a telefonja, ezért meg is kérdezte a férfit, hogy ő-e Larry.

Előbb erre mondta azt a férfi, hogy igen, majd arra a kérdésre is igennel felelt, hogy direkt küldte el a képet mindenkinek. Egyébként a gyerekeivel mögöttük utazó családapa majdnem meg is verte az idős férfit, annyira felháborodott a helyzeten.

A tiktokker azt állítja, hogy ő és vagy hét-nyolc másik utas is tanúvallomást tett az FBI-nak, Larryt pedig a Szövetségi Nyomozó Iroda ügynökei vezették el, amikor a gép leszállt, akik azt mondták nekik, hogy a hétvégét egészen biztosan rácsok mögött tölti a férfi.

A hatóságok egyelőre nem adtak tájékoztatást az ügyben, de a légitársaság megerősítette az incidens tényét, és azt is, hogy a férfit letartóztatták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik