Élet-Stílus

Járai Kíra néha elsírja magát a nyaraláson, mert a hely nem úgy néz ki, mint ahogy előre elképzelte

rtl klub
rtl klub
Járai Máté is hasonlóan éli meg ezt, csak könnyek nélkül.

A Sláger Reggel műsorában volt hallható Járai Máté, aki a műsorvezető Pordán Petrának a többi között nyaralási szokásairól mesélt. A színész-műsorvezető azt mondja, minden évben várja, hogy feleségével, Járai Kírával elmehessenek nyaralni, de sajnálatos módon, minden vakációhoz társul némi rossz érzésük.

Nem vagyok sem kekec típus, sem maximalista, inkább álmodozó. Mindig mindent elképzelek, hogy milyen lesz. Legyen az a karácsony vagy egy szülinap, annyira el tudok fantáziálni arról, hogy hogyan lenne jó. Aztán persze nem az van, mint amit megálmodtam és emiatt minden ilyen esemény – beleértve a nyaralásokat is – egy kis csalódás. Nem úgy néz ki, mint a fotókon, nem olyan a környezet, mint ahogy elképzeltem és még sorolhatnám. Emiatt az első 24 óra mindig nagyon fura érzésekkel telik a nyaraláson. Aztán valahogy megszokja az ember, elfogadja ezt és minden nagyon jó lesz.

Kiderült a beszélgetésből, hogy felesége még rosszabbul viseli ezt.

Kíra még súlyosabban éli meg ezt a kontrasztot, ő képes elsírni magát emiatt. Pláne, hogy én minden nyaralás elején lebetegszem. A szervezetem átáll a kikapcs üzemmódra és ahogy elengedem magam jön a betegség. Aztán valahogy ezen is átlendülünk az első pár nap után és elkezdjük élvezni a nyaralást.

A páros nemrég Görögországban nyaralt, ahol a higiéniai szabályok miatt akadtak rossz érzéseik.

Kapcsolódó
Járai Máté üvöltve akadt ki görögországi nyaralásukon a maszkviselés miatt
Felhúzták magukat a görög járványügyi intézkedéseken. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik