Élet-Stílus

Visváder Tamás Palácsik Lilláról: Az első szülésnél még nem volt érett nő, most viszont ösztönösen tudta, hogy fogja végig vinni

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Az orvosnak be sem kellett avatkoznia, két óra alatt megszületett a házaspár második gyereke.

Múlt hét kedden jött világra Visváder-Palácsik Lilla és Visváder Tamás második kisfia, aki az Ábel nevet kapta. A házaspár Noah nevű fia lassan kétéves lesz. Az apa a Mokkában beszélt a szülésről, és az elmúlt napokról két gyerekkel otthon.

Le kell kopognom, de mindegyik gyerekünk nagyon jó gyerek. Noah, amióta hazavittük, a mai napig este 8-10 órákat alszik egybe. Mi nem rontottuk el az elején sem azzal, hogy felkeltjük etetni. Ábel mondjuk öt órákat alszik egybe, de ő még nyilván nagyon pici. Nincs sírás, nincs kiabálás, a nagy gyerek elfogadta a kicsit, a kutyák is elfogadták

– fogalmazott Visváder.

Újszülött fiáról elmondta, hogy „gyönyörű, szép, és nagyon hasonlít az apukájára”, habár ők azt gondolták, hogy Ábel inkább Palácsik Lillára fog hajazni.

A szülésről is mesélt az apuka, ezt mondta:

A doktor úrnak be sem kellett avatkoznia, leült a kis székére, és figyelte a dolgokat. Lilla kemény csaj nagyon. Amit ő elhatároz, az úgy is van. Az első szülésnél még úgymond egy lány volt, még nem volt érett nő, nem tudta, hogy mit hogyan kell csinálni. Most viszont hozzá sem lehetett szólni, ha fájása jött, megkapaszkodott, és annyira tudta ösztönösen, hogy ezt hogyan fogja végig vinni, én csak csodálattal néztem. Két óra alatt megszületett a baba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik