Élet-Stílus

Fodor Zsóka: Azt hiszem, nagyon jó anyós lennék

Pál Anna / 24.hu
Pál Anna / 24.hu
Mivel úgy alakult, hogy nem született saját gyereke, Schmuck Andor kedveseivel igyekezett jó kapcsolatot kialakítani az évek során.

Fodor Zsóka májusban beszélt arról, hogy sajnálja, hogy amikor lehetősége volt rá, nem alapított családot, de egyedül sem boldogtalan. A színésznő többször is elmondta, hogy Schmuck Andort a fogadott fiának tekinti, és bár elfoglaltságaik miatt az utóbbi időben nem volt lehetőségük beszélni vagy találkozni, bízik abban, hogy előbb utóbb tudnak majd időt szakítani a másikra.

Kapcsolódó

A Bors megkeresésére Fodor Zsóka a minap elmondta, hogy úgy érzi, remek anyós válhatna belőle, de mivel saját gyereke nem született, Schmuck Andor párjait igyekezett megkedvelni az évek során.

Minden partnerét igyekszem szeretettel fogadni. Van, amelyiket szeretem, van, amelyiket nem szeretem, de ezt nem kötöm az orrára. Nagyon toleráns vagyok, velem a világon mindent megbeszélhet. Tudom jól, hogy ami a szívét nyomja, úgyis elmondja, én pedig véleményezem, de soha nem avatkozunk bele egymás életébe. Én azt hiszem, hogy nagyon jó anyós lennék, de nincs gyerekem, így az Andor feleségeit próbálom megszeretni

– magyarázta a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik