Szórakozás

Fodor Zsóka: Sajnálom, hogy akkor, amikor lehetőségem lett volna családot alapítani, nem éltem vele

MTVA / Zih Zsolt
MTVA / Zih Zsolt
Ennek ellenére egyáltalán nem boldogtalan.

Fodor Zsóka a hétvégén ünnepli 80. születésnapját, a jeles dátum alkalmából a Blikk is felkereste a színésznőt. Mint elmondta, nem szereti azokat az udvarias köröket, amiket az emberek tesznek, ezek ugyanis eszébe juttatják, hogy bár még sok teendője akad, annyi idő már nem áll előtte, mint amennyi mögötte van.

Ha valaminek ilyenkor örülni lehet, az az, hogy megélte az ember. Rengeteg feladatom, dolgom van még, és elszomorít, hogy sokkal kevesebb időm van hátra, mint amennyi mögöttem van

mondta a lapnak.

A színésznőnek jelenleg is rengeteg munkája van, a születésnapja alkalmából is egy ötnapos pihenőt engedélyezett csupán magának Dél-Olaszországban, onnan hazatérve ismét Budapest és Pécs között ingázik majd színházi fellépései miatt. Elmondása szerint számára a színészet jelenti a boldogságot, de bánja, hogy családot sosem alapított.

Számomra a boldogságot a színészet jelenti, akkor vagyok boldog, ha játszhatok. Az életben az igazi boldogság a család, de én egyedül maradtam. Sajnálom, hogy akkor, amikor lehetőségem lett volna családot alapítani, nem éltem vele. Ennek ellenére nem vagyok boldogtalan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik