Élet-Stílus

Zelenszkij a feleségéről: Erősebb nő, mint azt gondoltam

PressOffice of Ukrainian Presidency / Anadolu Agency via Getty Images
PressOffice of Ukrainian Presidency / Anadolu Agency via Getty Images
Azt mondja, a háborús helyzet új tulajdonságokat hoz ki az emberekből.

Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk arról, hogy Volodimir Zelenszkij és felesége, Olena Zelenszka szerepeltek az amerikai Vogue-ban, az ukrán first lady ráadásul címlapra került.

Kapcsolódó
Az amerikai Vogue címlapjára került Olena Zelenszka
Az ukrán Vogue-ban 2019-ben szerepelt.

A People szemlézte a szöveget a lapból, ahol Zelenszkij beszélt a feleségéről. Ahogy fogalmazott, erősebb az ukrán first lady, mint azt ő gondolta volna, ez a háború alatt derült ki számára.

Erős személyiség kell ehhez az időszakhoz. És ez a háború és en bloc minden háború olyan tulajdonságokat hoz ki az emberekből, amikre nem számítanak. A szerelmem és a legjobb barátom egyben. Olena egy hazafi, imádja Ukrajnát, emellett kiváló anya.

Zelenszka is megszólalt az újságban, ő két gyerekükről beszélt elsősorban.

Nem éltem volna túl ezeket a hónapokat, ha nem lehettem volna velük. Volodimirnek sokkal nehezebb dolga volt, ő szenvedett és ugyanúgy a gyerekeink is, hiszen nem látták az apjukat.

A first lady életéről itt írtunk hosszabban:

Kapcsolódó
Elfelejtett szólni neki a férje, hogy elnök akar lenni – portré az ukrán first ladyről
Az orosz–ukrán háború kapcsán nemcsak Volodomir Zelenszkij került előtérbe, hanem felesége, Olena Zelenszka is. A first ladyt igazi hazafinak tartja az ukrán nép, miután nem menekült el az országból, hanem kitartásra buzdítja népét a csatornákon, ahol erre lehetősége van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik